Spindelreparatie

Merkonafhankelijke revisie

Wij bieden u merkonafhankelijke revisie aan van alle spindelvormen en typen, inclusief in- en uitbouw en afstelling. Dat kan al in 7 werkdagen en in spoedgevallen zelfs in 5 werkdagen!. Ook de op het oog total-loss gevallen worden door ons geanalyseerd en kunnen in de meeste gevallen gered worden!

Door onze strakke werkwijze kunnen wij u in no-time weer up en running hebben met minimale downtime van uw productie. Door te werken in een tweeploegen-systeem en onze 24-uurs afhaalservice zijn wij instaat om binnen een paar uur bij u te zijn om de spindel uit te bouwen en in behandeling te nemen.

Der Spindeldoctor start met behulp van hoogwaardige meetapparatuur direct met de analyse van de schade. Alles wordt nauwkeurig gerapporteerd in een schaderapport. Dit schaderapport wordt kosteloos aan u overgedragen en kan worden gebruikt voor de machinebreuk verzekering.

Op basis van het schaderapport kunt u kiezen om de spil compleet te vervangen of te laten repareren. Heeft u geen tijd voor een revisie dan biedt Der Spindeldoctor eventueel een ruilspindel, Der Spindeldoctor heeft meer dan 100 spindels op voorraad!

Reparatie vindt plaats in een speciale revisie afdeling, een geoptimaliseerde werkruimte waar de spindels vakkundig worden gereviseerd en gebalanceerd. Voordat de gerepareerde spindel wordt afgestuurd wordt deze eerst uitvoerig getest en ingelopen. Ook deze testrapporten worden met de reparatie meegeleverd. Op gerepareerde Spindels wordt 18 maanden garantie gegeven.

Demo

Spindeldoctor

    Zeilschip 40
    3991 CT Houten
    Tel. 0347 329 329
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons